schoonheidssalon-eindhoven-3288

Online huidadvies

Wat de reden ook is, hoe fijn is het, dat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving advies krijgt over welke producten en of behandelingen het beste zijn voor jouw huid. Wil jij op een natuurlijke en gezonde manier jouw huid verbeteren? Boek dan een online huidadvies. Met een Zoom- verbinding weet je snel wat er mogelijk is voor jouw huid. We bespreken je wensen en problemen en je krijgt een deskundig en eerlijk advies.

Om tot een goed advies te komen, is het belangrijk dat je geen make-up op hebt en bij goed daglicht of een lamp zit. Het consult duurt 45 minuten.

Je kunt nu gratis een afspraak maken voor een online huidadvies.

Ik heb het online huidadvies van Ine positief ervaren. Ze heeft mijn huidproblemen goed naar voren kunnen halen en ik ben haar dankbaar voor de nieuwe mogelijkheden die het me heeft opgeleverd. Ine heeft een prettige vraagstelling en vraagt goed door. Ik vond haar eerlijk en oprecht. Ik kreeg vertrouwen in haar.

Esther

Ine heeft mijn huidprobleem goed in beeld gebracht. Ik vond dat ze echt naar me luisterde en ik voelde me gehoord. Door het huidadvies weet ik dat ik op een natuurlijke manier mijn huid kan verbeteren. Ine stelde goede en logische vragen en kwam betrouwbaar over.

Anja Ligtenberg

Ik heb het online huidadvies van Ine goed ervaren. Ze heeft mijn huidprobleem goed naar voren kunnen halen en een goed en duidelijk advies gegeven. Ook over het te verwachten resultaat. Ine heeft veel kennis en expertise. Ik kan het online huidadvies aan iedereen aanbevelen.

Debbie Brands

Maak hier je afspraak voor een gratis online huidadvies.