Anti-aging Boost

Wil jij het maximale uit je huid halen? Kies dan voor een Anti-aging Boost behandeling. Het is een intensieve behandeling met veel resultaat doordat we een bindweefselmassage combineren met een huidverjongende peeling.

Peeling

 

Naarmate we ouder worden heeft de huid steeds meer moeite om de dode huidcellen los te laten. Je huid gaat er dof en grover uitzien. Ook de huidstructuur wordt onregelmatiger. De huid verliest zijn energie en spankracht. Lijntjes, rimpels en pigmentvlekken worden zichtbaar. De huid wordt ouder; dat ga je zien en
voelen.
Met een peeling gaat de huid er weer jong en energiek uitzien. Een peeling lost de dode huidcellen op waardoor een frisse huid tevoorschijn komt. Oneffenheden, rimpels, poriën en pigmentvlekken worden minder zichtbaar. Bovendien stimuleert een peeling de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid steviger en strakker wordt.

Bindweefselmassage

 

Met een bindweefselmassage verminderen de rimpels, wordt je huid steviger, strakker en krijgt hij meer volume. Ook worden de structuur en het vochtgehalte van je huid verbeterd. Door een bindweefselmassage ga je er op een natuurlijke manier jonger uitzien.

Met een Anti-aging Boost behandeling combineer ik de technieken van de Organic Touch massage, de Natural Face Lifting en de Transformage Massage. Elke Anti-aging Boost behandeling is op maat en kan per keer verschillen. Een lymfedrainage massage kan ook tot de mogelijkheden behoren. Een Anti-aging Boost behandeling brengt je huid in een topconditie en wordt daardoor veel in een kuurverband gegeven.

 

Een Anti-aging Boost behandeling duurt 75 minuten en kost € 110,-

Wil jij het maximale uit je huid halen? Maak dan een afspraak voor een Anti-aging Boost behandeling.