peelings

Organic Touch Treatment

Onze gezichtsbehandeling noemen we een Organic Touch Treatment. Een Organic Touch Treatment is zoveel meer dan een traditionele gezichtsbehandeling. De behandeling wordt op maat voor je gemaakt met de producten van Éminence Organic. Maar dat niet alleen, met rustige diepe massages worden verklevingen en verhardingen in het spier- en bindweefsel opgelost. Hierdoor verbetert de gehele conditie van je huid.

De spieren in je gezicht, hals, decolleté en nek slaan veel spanningen op. Hierdoor ontstaan verklevingen en verhardingen in het spier- en bindweefsel. Deze zorgen niet alleen voor pijn en ongemak maar ook voor vroegtijdige huidveroudering. Door de verklevingen op te lossen met diepe massages wordt de huid weer beter doorbloed. Zuurstof en voedingsstoffen kunnen weer rijkelijk stromen en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

De Organic Touch Treatment is een rustige en ontspannen behandeling. Met de pure en werkzame producten van Éminence Organic wordt je huid ontgift, gevoed en gehydrateerd. Zachte fruitzuren verwijderen de dode huidcellen en stimuleren huidvernieuwing.

Een Organic Touch Treatment is veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling. Je huid wordt voller, steviger en frisser. Je gezicht ziet er opener en ontspannen uit. Deze behandeling is de eerste stap naar huidverbetering.

Winnaar Dutch Beauty Award 2020

Éminence Organic is winnaar van de Dutch Beauty Award 2020 in de categorie “beste beauty behandeling” 

“De beste gezichts- nek- en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij”. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

Wat is het resultaat van een Organic Touch Treatment?

 • Je huid wordt voller en steviger
 • Rimpeltjes verminderen
 • Je huid gaat er fris en gezond uitzien
 • Je gezicht ziet er opener en ontspannen uit

 

Voor wie is het geschikt?

 • Voor elke huid maar zeker als je wilt beginnen met het verbeteren van je huid
 • Volumeverlies
 • Rimpeltjes
 • Doffe, vochtarme huid
 • Slecht doorbloede, vale huid
 • Preventief tegen huidveroudering
 • Gevoelige huid

Hoe voelt een Organic Touch Treatment aan?

Een Organic Touch Treatment is een rustige en ontspannen behandeling die op maat voor je wordt gemaakt. Het begin is altijd hetzelfde: het opsporen van de verklevingen in de huid en die op een rustige en zachte manier proberen los te maken. Daarna kan de behandeling op maat voor je gemaakt worden met een bindweefselmassage zoals de Natural Face Lifting of de Transformage massage. Of: verder gaan met de Organic Touch Treatment met een arm- schouder en nekmassage. De pure producten van Éminence Organic maken van de behandeling een intense beleving. je voelt het prikkelen, bruisen, warm en koud worden. De producten ruiken heerlijk en zijn zo puur dat er zelfs nog stukjes fruit, blaadjes, amandelen en olijfpitten in zitten. Samen met de rustige en diepe massages, is de Organic Touch Treatment een heerlijke ontspannen behandeling die veel effectiever is dan een traditionele gezichtsbehandeling.
 

Hoe vaak is een Organic Touch Treatment nodig?

Om de verklevingen op te lossen en je huid in een goede conditie te brengen adviseer ik een kuur van zes behandelingen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om incidenteel een Organic Touch Treatment te ondergaan.

Voordelen van een Organic Touch Treatment:

 • Gezichtsbehandeling en bindweefselmassage ineen
 • Voor alle huidtypes
 • Huidverbetering en ontspanning
 • Duurzaam resultaat
 • Preventief tegen huidveroudering
 • Een voedingsboost voor je huid

Wat kost een Organic Touch Treatment?

Een Organic Touch Treatment is een complete behandeling met een peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, suikeren, serums en een masker.

60 minuten € 95,-

90 minuten € 125,-

Wil jij je huid verbeteren op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier? Maak dan een afspraak voor een Organic Touch Treatment.