Kennismakingsbehandeling

Wil jij op een natuurlijke en gezonde manier je huid verbeteren of verjongen? En weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid? Dan is de kennismakingsbehandeling een goede start.

Intake gesprek

De kennismakingsbehandeling begint met een intake gesprek. Waar stoor je je aan? Wat zou je willen verbeteren? In verband met mogelijke contra-indicaties stel ik je vragen over je gezondheid.

Huidanalyse

Na het intake gesprek ga ik je huid reinigen en krijg je een huidanalyse. Ik kijk wat voor huid je hebt; hoe is het vocht- en vetgehalte, is je huid nog elastisch, heb je pigmentschade en wat voor rimpels heb je? Een huidanalyse is belangrijk om te bepalen welke behandelingen en producten het beste zijn voor jouw huid. Daarnaast maak ik altijd een foto zodat we het verschil kunnen zien na een aantal behandelingen.

Behandeling

Hierna krijg je een klein gedeelte van de behandeling die geschikt is voor jouw huid. (Met uitzondering van de Bioskinjetting behandeling). Deze behandeling is afgestemd op jouw wensen. Zo kun je ervaren hoe de behandeling aan voelt en wat voor resultaat je kan verwachten.

Advies

Je krijgt advies hoe we het beste jouw huid kunnen verbeteren. Dat gaat over de behandelingen in de salon en de producten voor thuisgebruik. Ook krijg je tips, oefeningen voor je gezicht en eventueel een voedingsadvies.

De kennismakingsbehandeling duurt 90 minuten en is gratis.

Wil jij op een natuurlijke en gezonde manier je huid verbeteren en verjongen?
Boek dan de gratis kennismakingsbehandeling

Wil je meteen behandeld worden? Boek er dan een behandeling bij.