Beste schoonheidsspecialist 2022 regio zuid

Op zondagavond 24 april heb ik de Beauty Award gewonnen voor “Beste Schoonheidsspecialist 2022 regio zuid”. In mijn salon bied ik een uniek concept: huidverbetering en huidverjonging op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier.

Stoor jij je aan je rimpels en je verslapte huid? Vind jij jezelf niet meer mooi nu je ouder wordt? Wil jij je huid verbeteren of verjongen en zoek je een natuurlijk, gezond en veilig alternatief zonder botox of fillers

Dan ben je bij mijn groene salon aan het juiste adres.
 Mijn naam is Ine Peters en ik help vrouwen om hun huid te verbeteren en hun gezicht te verjongen op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier. Zonder botox of fillers.

Ik werk hoofdzakelijk met mijn handen en begeleid je middels een holistische benadering. Met volle aandacht voor jouw huid. Vanuit mijn hart en intuïtie, met oprechte interesse, kennis, liefde en vertrouwen. Samen werken we naar zeer mooie resultaten toe.

Kennismakingsbehandeling

In mijn salon behandel ik vrouwen die er zo lang mogelijk goed uit willen blijven zien op een natuurlijke manier. Vrouwen die gezond leven en eten en die ook hun huid op een natuurlijke manier willen verzorgen.

Herken jij je hierin? Wil jij je huid in een goede conditie houden zonder botox of fillers? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsbehandeling.
De eerste stap naar een mooie, stevige en vitale huid.

Wil jij direct aan de slag voor een natuurlijk jongere huid?

Train je gezichtsspieren!

Je staat er niet bij stil, maar je gezicht heeft tientallen spieren. Deze spieren kun je trainen, net als de spieren van je armen, benen en buik. Elke dag tien minuten gezichtsgymnastiek geeft al resultaat. Je huid raakt beter doorbloed en ziet er beter uit. Na verloop van tijd zul je merken dat je huid steviger wordt en je rimpels verminderen. Een natuurlijke facelift, ook preventief en dat met 7 eenvoudige oefeningen die je overal kunt doen.

Gratis E-book

Wil jij direct aan de slag voor een natuurlijk jongere huid? Schrijf je dan in en ontvang het E-book met gezichtsgymnastiek.

  • 7 Eenvoudige oefeningen voor minder rimpels en een stevige huid.
  • Met duidelijke foto`s leg ik je stap voor stap de oefeningen uit.
  • Met tips en tricks.

Producten

“If you can’t eat it, don’t put it on your skin”

Alle producten zijn 100% natuurlijk en waar mogelijk biologisch. Gezonde, pure en actieve ingrediënten speciaal geselecteerd op bewezen resultaten. Luxe producten die je huid verbeteren, verjongen en huidproblemen oplossen. Voor een langdurige en mooie huid.

Éminence Organic

De biologische producten van Éminence Organic zijn puur, gezond en zitten vol met actieve ingrediënten. Ze bevatten fruit, groenten, kruiden en planten. En, er zit geen water in en dat is uniek!

BoostLift-Skin

Laviesage

Natuurlijke supplementen die de huid van binnenuit verbeteren. Voor huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten hoog gedoseerde bouwstoffen voor een mooie, gezonde en natuurlijke huid.

Wil jij advies welke producten het beste zijn voor jouw huid? Maak dan een afspraak.