Helma

Helma 71 jaar 

Na een gratis kennismakingsbehandeling bij Ine, was ik al verkocht!

Haar kundige, persoonlijke, prettige benadering en behandeling deed me besluiten om voor het totaal pakket te gaan; supplementen, de pure producten van Éminence Organic en behandelingen.

Het is iedere keer weer een cadeau aan mezelf als ik bij Ine in de stoel lig en zij heel rustig en vakkundig bezig is met de behandeling.

Ik ben heel blij met het resultaat, mijn huid is steviger en heeft een frissere uitstraling.

Ik kijk weer uit naar mijn volgende afspraak.

 

 

Helma

Helma 71 jaar

Na een gratis kennismakingsbehandeling bij Ine, was ik al verkocht!

Haar kundige, persoonlijke, prettige benadering en behandeling deed me besluiten om voor het totaal pakket te gaan; supplementen, de pure producten van Éminence Organic en behandelingen.

Het is iedere keer weer een cadeau aan mezelf als ik bij Ine in de stoel lig en zij heel rustig en vakkundig bezig is met de behandeling.

Ik ben heel blij met het resultaat, mijn huid is steviger en heeft een frissere uitstraling.

Ik kijk weer uit naar mijn volgende afspraak.

saskia

Saskia 40 jaar

Omdat ikzelf een holistische leefstijl hanteer, was ik bewust op zoek naar een praktijk die met eerlijke en natuurlijke producten werkt. Mijn huid was droog en slap toen ik bij Ine kwam. Door het afgestemd behandeltraject en door het gebruiken van de juiste producten van Éminence Organic Skincare is mijn huid weer soepel en vitaal. Het oogt en voelt veel gezonder en mijn lijnen zijn echt minder zichtbaar. Het zijn heerlijke producten die je ook nog een geur beleving geven tijdens de behandelingen. Bij aanvang bekijkt Ine wat mijn huid nodig heeft en stemt de behandeling daarop af. Ik heb alle vertrouwen in Ine en haar expertise waardoor ik mezelf helemaal kan ontspannen tijdens de behandeling. Ine is een echte vakvrouw die de Beauty Award 2022 niet voor niets heeft gewonnen. Super tevreden, bedankt Ine!

Daises flowers

Marian 62 jaar

Super tevreden over de kennis en kunde. Wat maakt de behandeling (kuur) een enorm groot verschil.

Dankjewel Tineke dat je beloftes daadwerkelijk waar maakt.

Froukje

Froukje 27 jaar

Het is fijn om te zien met hoeveel zorg Ine haar behandelingen uitvoert. Zelf had ik een gevoelige, droge huid en last van eczeem en waren producten van een eerdere schoonheidsspecialist niet geschikt. Samen met Ine ben ik de zoektocht aangegaan om met natuurlijke producten de huid te verbeteren. Met zorg kijkt Ine wat mijn huid nodig heeft. Ze neemt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen, maar ook te verwennen. Mijn huid ziet er frisser uit en ik kan de koudere periodes weer goed doorkomen. Daarnaast is de behandeling zelf een genot. Een aanrader dus!

Bianca

Bianca 49 jaar

Een aanrader. Bij vragen denkt ze met je mee. Ine geeft je een vertrouwd gevoel. De behandelingen die ik heb gehad zijn heel fijn en zeker met resultaat. Ook fijne producten waar ze mee werkt. Kort gezegd. Super

lieke 1

Lieke 32 jaar

Ik had nooit een erg lastige huid gehad, maar zeker ook geen mooie, rustige huid met een glow. Jaren lang dacht ik dat dit aan mijn leeftijd lag, ik was jong en puistjes hoorde erbij. Deze puistjes bleven helaas bestaan, dus na mijn 23ste ben ik me meer gaan verdiepen in mijn huid, en wat voeding en hormonen voor invloed konden hebben op de puistjes. Zo begon ook de zoektocht naar fijne huidproducten. Van merken bij de drogist, tot specifiekere merken online en biologische producten, het zorgde voor veel verwarring en onduidelijkheid. Later keek ik ook online video`s over huidverzorging en ben ik regelmatig naar verschillende schoonheidsspecialisten gegaan. Met steeds een nieuw plan, nieuwe producten en nog meer onduidelijkheid. Helaas bleef mijn huid onzuiver, met kleine bultjes, vlekjes en onderhuidse puistjes. 

Voordat ik verhuisde naar de andere kant van de stad, liep ik regelmatig langs de studio van Natuurlijk Mooi. Een paar maanden geleden dacht ik opeens weer aan deze studio en nam ik contact op. Nog steeds hoopvol dat mijn huid meer potentie heeft, maar tegelijkertijd ook een beetje sceptisch na al mijn gezichtsbehandelingen bij andere schoonheidsspecialisten, had ik een afspraak bij Ine. Zowel de behandeling, als de fijne ruimte, de gastvrijheid en oprechte interesse van Ine, de planten en de muziek maakte dit tot een hele nieuwe ervaring. De behandeling werd speciaal voor mijn huid samengesteld en was naast doeltreffend ook erg ontspannend en fijn. Ik ben nu 3 behandelingen ( en 3 maanden )verder en mijn huid is nog nooit zo mooi geweest. De vlekjes verminderen, ik heb bijna geen puistjes meer en de kleine bultjes zijn weg, waardoor mijn huid veel frisser oogt. Ik ben heel erg blij dat ik eindelijk de producten en schoonheidssalon heb gevonden die mijn huid de zuiverheid en glow geven die ik zocht.

olijf

Janneke 33 jaar

Ik kom graag bij Ine omdat ik zodra ik de drempel over stap, in een hele rustgevende bubbel stap, heel zen. Daarnaast is het ook heel fijn dat ze echt iedere keer opnieuw bekijkt wat mijn huid nodig heeft en hoe de producten die ik op dat moment gebruik hebben gewerkt. In plaats van gewoon 1x een combinatie aan te raden, blijft ze continu kijken of het moet worden aangepast en op welke manier mijn huid veranderd/ verbetert. Ze vraagt en luistert ook goed wat haalbaar en bruikbaar is in plaats van alles ten behoeve van een optimaal resultaat door te willen drukken. Het is gewoon heel erg afgestemd op wat voor mij werkt, ook als dagelijke routine.

esther 1

Esther 44 jaar

Het is zo bijzonder om te zien wat een aantal maanden behandeling bij Ine heeft betekend voor mijn gezicht en huid. Ik zag het al in de ochtend zonder make-up op in de spiegel, maar vooral the before and after foto was indrukwekkend. Minder lijnen, minder rimpels, minder vlekken. Ik zie er nu ook uit zoals ik me voel van binnen, goed en stralend. Ine is een hele fijne deskundige vrouw, waarbij je je kwetsbaar op durft te stellen en die je ( letterlijk ) dichtbij durft te laten komen.

ineke

Ineke 58 jaar

Een bezoek aan de schoonheidssalon van Ine is echt een cadeau aan jezelf. Onder de deskundige handen van Ine wordt je gezicht heerlijk behandeld en verwend. Ik ken niemand anders die haar vak met zoveel liefde, toewijding en overgave uitoefent. En daarnaast heeft Ine veel kennis over welke gezonde natuurlijke producten precies bij jouw huid passen. Kortom echt een aanrader als jij het net als ik belangrijk vindt dat je huid in een goede conditie blijft. 

engelse roos

K 62 jaar

Na zes wekelijkse behandelingen, ziet mijn huid er stralend fris uit. Mijn man zegt ook dat ik er jonger uit zie 🙂 Dank je Ine! Je behandelingen zijn geweldig en de producten fantastisch, alles voelt zo lekker natuurlijk.

Esther

Esther 49 jaar

Ruim een jaar geleden kwam ik in de salon van Ine met rosacea klachten. Mijn huid was rood en onrustig. Naast behandelingen, ben ik de supplementen en de producten gaan gebruiken. Al snel was er zichtbare verbetering. Mijn huid kleurt amper nog rood en het is veel rustiger en steviger geworden. Voorheen gebruikte ik altijd foundation om de oneffenheden te camoufleren. Nu gebruik ik het nooit meer en maak me minder druk om mijn huid. Ik ben heel blij met het resultaat! De behandeling blijf ik voortzetten, omdat het iedere keer weer een cadeautje aan mezelf is. Ine is een super lieve en vakkundige specialist waar ik mijn huid geheel aan toevertrouw.

karin

Karin 52 jaar

Na een kennismakingsbehandeling waar Ine uitgebreid de tijd voor me nam (het was mijn eerste ervaring bij een schoonheidsspecialiste), heb ik mezelf een totaalpakket cadeau gedaan. Supplementen, producten en zes behandelingen. Voorheen had ik last van jeuk in mijn hals, dat is nu verdwenen. Ook zijn mijn wallen minder puffy als voorheen en voelt mijn huid veel steviger aan. Het was een investering maar is het zeker waard!

Ella

Ella 57 jaar

Op zoek naar een natuurlijke behandeling en verbetering van mijn huid, kwam ik enkele maanden geleden bij Ine terecht. Haar deskundige behandelingen (natural face lifting) en bijpassende fijne producten hebben mijn huid echt een boost gegeven. Blij mee 🙂

Rianne Bolten

Rianne 40 jaar

Door de bindweefsel behandelingen en de supplementen heeft mijn huid een flinke oppepper gehad. Dit alles in een gemoedelijke sfeer.

Pascalle

Pascalle 45 jaar

Onlangs heb ik een 6 tal bindweefselmassage behandelingen ondergaan bij Ine. De behandelingen waren onderdeel van een totaal pakket. Supplementen, behandelingen en heerlijke producten. Best een investering, maar zeker weten de moeite waard. Mijn huid is er echt van opgeknapt!!! Minder diepe rimpels en meer stevigheid. Ine is een lieve en kundige dame die goed afstemt op je huid en wensen. Een bezoekje aan de salon is een heerlijk relax moment!!!! .

marlon

Marlon 38 jaar

De behandelingen van Ine zijn een waar genot! Ze is zeer vakbekwaam en werkt verfijnd. Vanwege haar gevoel voor sfeer, precieze werkwijze en de fijne natuurlijke producten kom je zeker terug. Ine levert maatwerk en gaat echt samen met jou voor een goed resultaat. Zoek je dus vitaliteit voor je huid en ook je geest dan is de salon van Ine een bezoek waard.

Margret

Margret 45 jaar

Begin dit jaar hield mijn vorige schoonheidssalon er mee op, dus op zoek naar iets nieuws in Eindhoven. Ik was wel specifiek op zoek naar iemand die zoveel mogelijk op natuurlijke basis werkt. Na wat gegoogle kwam ik bij Ine uit. Dit sprak mij wel aan en na de kennismakingsbehandeling was ik overtuigd dat dit mijn nieuwe plek zou zijn. Ine is lekker enthousiast en zeer kundig. Toen ik bij Ine begon had ik last van rode plekjes die kwamen en gingen. Ik had al van alles geprobeerd van producten tot voeding, maar ik kreeg geen verbetering. Toen begonnen met de Base en de Balance en de producten van Absolution in combinatie met de Natural Face Lifting. De Natural Face Lifting massage is wel een stevige massage, daar moet je even aan wennen, maar Ine kan dat heel goed doseren. De laatste paar keer ben ik zelfs even weggedoezeld, dus het went wel. Belangrijkste is dat het effectief is. Langzamerhand werden de rode vlekjes minder en mijn huid ging steeds beter aanvoelen. De producten van Absolution zijn zeer praktisch in gebruik en ik merk dat mijn huid er baat bij heeft. Ik ben nu zeer tevreden over het resultaat.

Astrid

Astrid 59 jaar

Ik heb net de reeks van de Transformage behandelingen afgerond en ik moet zeggen dat er een duidelijk verschil is tussen toen en nu. Ten eerste zijn het heerlijke ontspannen behandelingen maar ze brengen een duidelijk verschil. Ik ben heel blij met het resultaat.

miep

Miep 31 jaar

Een behandeling bij Ine is een groot cadeau aan jezelf! Ine is oprecht geïnteresseerd en een warm persoon. Ze heeft veel kennis en stemt alles precies af op jouw huid en wensen. Zoals een vriendin zei: “ik was al eens bij een schoonheidsspecialiste geweest, maar dit is echt next level”. De behandelingen zijn heerlijk en heeft er samen met de producten van dr. Alkaitis voor gezorgd dat mijn huid rustiger is, zachter en meer straalt.  

Debbie 41 jaar

Wanneer je resultaat wilt zien ga je naar deze salon! Mijn huid voelt voller, gladder en zacht aan na de behandelingen en ziet er stralend uit. Ine heeft veel kennis en blijft zich steeds vernieuwen. Ze heeft midden in de stad een “groen” haventje van rust gecreëerd. De heerlijk geurende hoogwaardige pure producten die ze gebruikt zijn een weldaad voor de huid. Een behandeling bij Ine is even ontsnappen aan alle prikkels en jezelf onder dompelen in luxe!

Boukje 42 jaar

Ine is een hele kundige en vriendelijke schoonheidsspecialiste. Met top natuurlijke producten, vegan en dierproefvrij.
Ik heb een bindweefselkuur gedaan en mijn huid is er sterk op vooruit gegaan. Heel tevreden. Een fijne salon op goed bereikbare locatie. Ik kom er heel graag, het is een heerlijk relax moment voor mezelf.

Mieke 56 jaar

Ik ben naar Ine gegaan omdat mijn huid slapper aan het worden was. Ik zag dat vooral aan mijn hamsterwangen. Ook had ik altijd al last van een droge huid.
Ik heb een kuur van 6 Transformage behandelingen gedaan en mijn huid is echt verbetert! Steviger en ik heb weer volume op mijn wangen gekregen. Mensen schatten me nu veel jonger dan ik ben. Een fijne bijkomstigheid is dat heel mijn huid is verbetert, niet alleen mijn gezicht maar heel mijn huid. Ik heb geen bodymilk meer nodig voor mijn droge huid.
Als onderhoud ga ik elke 6 weken voor een behandeling en gebruik ik thuis een onderhoudsdosis van de supplementen. Mijn huid blijft hierdoor stevig.

Loek 47 jaar

Ik heb bij Ine een kuur Bioskinjetting gehad. Toen Ine uitlegde wat ze precies ging doen, met hele dunne naalden net onder mijn huid kleine krasjes maken zodat die op een natuurlijke manier weer herstellen met een vermindering van rimpels tot gevolg, was ik toch wel wat zenuwachtig de eerste keer. Geheel overbodig. Ine deed de behandeling trefzeker, met aandacht en zorgvuldig. Vaak voelde ik er totaal niets van waardoor het een heel ontspannen ervaring was. Volgens mij ben ik zelfs een keer in slaap gevallen. Het resultaat is verbluffend. De rimpels zijn zoveel minder diep en aanwezig in mijn gezicht, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet! Zelfs mijn man en puberzoons zagen effect.

Marieke 40 jaar

Ik heb de behandeling Bioskinjetting gehad. Dit was voor mij de eerste kennismaking met deze methode. Voor de behandeling deed ik thuis eerst een verdovende crème op. Ine masseerde de huid hard, maar niet pijnlijk. Daarna ging ze met de naald in de huid. Door de verdoving voel je dit maar een klein beetje, en is de behandeling goed vol te houden (kan gewoon praten tijdens de behandeling, en dat lukt niet wanneer het echt pijnlijk is). De gevoeligheid is wel afhankelijk van het gebied wat behandeld wordt, bij mij was het voorhoofd het gevoeligst.
Na 3 behandelingen zag mijn man zelfs resultaat, ondanks dat hij heel sceptisch was over de behandeling. De behandeling heeft bij mij heel goed gewerkt, de belasting was niet zo groot maar het resultaat wel!

Marloes 42 jaar

Ik heb een kuur van 5 Bioskinjetting behandelingen bij Ine gehad. De verdovende crème die ze gebruikt en van te voren op de huid smeert, werkt perfect. De pijn is heel goed te hebben dan. Een prikkend gevoel maar prima te doen. Ine werkt de rimpels/lijnen zorgvuldig af. Het naaldje gaat erin en ze gaat hiermee op en neer. Een gek gevoel, beetje prikkend. Na de behandeling zien de rimpels eruit als een rood streepje. De camouflage werkt perfect. Het rode trekt na 3 a 4 dagen weer weg. Al met al een behandeling die er heftig uitziet maar het geenszins is. Het resultaat is prima. De harde lijnen zijn minder diep en de meer oppervlakkige lijnen langs mijn mond zijn zelfs helemaal weg.

Emmy 41 jaar

Voor dat ik bij Ine kwam heb ik jaren huidproblemen gehad. Mijn huid zag rood, schraal, was erg droog en ik had last van ontstekingen. Ik had allerlei producten van de drogist en apotheek geprobeerd maar ik zag geen resultaat.

Sinds ik bij Ine kom is mijn huid erg mooi geworden. De roodheid en de vlekken zijn weg. Mijn huid voelt zacht aan en ik heb geen of nauwelijks ontstekingen meer. Ik kan nu zonder foundation de deur uit en zit lekkerder in mijn vel.

Ik kom al jaren bij Ine en ik vind de behandelingen erg fijn. Het is een moment van ontspanning voor mij. Je merkt aan Ine dat ze haar werk met passie doet. Ze geeft een goed advies en kijkt samen naar de beste oplossing. Dat ervaar ik als zeer prettig.

Ik gebruik de producten van Laviesage en van dr. Alkaitis. Daar ben ik erg tevreden over. De producten van dr. Alkaitis zijn makkelijk in gebruik, niet vet en je hebt er maar weinig van nodig zodat je er lang mee doet.

Ardie 64 jaar

Ik kom al jaren bij Ine voor gezichtsbehandelingen en in het verleden ook voor massages.
Ik heb een kuur Transformage Massage gedaan.
Vier weken voor de behandelingen ben ik begonnen met de Skin Base tabletten, maar daar voelde ik me niet goed bij. Ik ben overgestapt op de Skin Base poeder en dat gaat goed. Daar voel ik me ook lekker bij. Die gebruik ik nu als onderhoudsdosis.
De Transformage Massage deed soms wel pijn bij mijn ogen en nek. In het begin vond ik het ook hard mee werken, later niet meer. Het was een aparte ervaring met die zuignappen en de lymfedrainage als ontspanning. 
Door de producten van dr. Alkaitis heb ik minder onzuiverheden en mijn huid ziet er gladder, zachter en frisser uit. Door de olie wordt mijn huid mooi rossig.
Ine is professioneel. Ze voelt aan hoe het met me gaat, ik hoef niks te zeggen. Ze is stil als ze aan het masseren is en dat vind ik fijn. Ik vind Ine een fijn mens met het hart op de juiste plek.
Ik had de kuur niet willen missen. Mijn huid is voller, steviger en gladder geworden en ziet er goed verzorgt uit. De lijntjes zijn weg en mijn huid straalt en ziet er frisser uit. Ik heb een vol gevoel in mijn gezicht. De lijntjes op mijn decolleté en hals zijn ook minder geworden.

Loes 73 jaar

Ik geniet van het begin tot het einde van de behandeling. Het is overweldigend heerlijk! Ik val altijd in slaap. Ine heeft gouden handen.