peelings

Gezichtsbehandeling op maat

Je huid verandert het hele jaar door. Daarom wordt een gezichtsbehandeling op maat voor je gemaakt. Elke behandeling begint met het bespreken van je wensen en een huidanalyse, zo wordt het maximale resultaat behaald. Jij kiest de tijdsduur en samen bepalen we welk merk het meest geschikt is voor jouw huid. Je kunt kiezen uit de biologische producten van Absolution of Éminence Organic. Vervolgens ga ik aan de slag voor jouw mooiste huid ooit.

Het beste resultaat

Bij een gezichtsbehandeling op maat is er veel mogelijk. Om het beste resultaat te krijgen wordt er gekeken naar alle factoren die invloed hebben op je huidconditie: van je voeding, de weersomstandigheden, je stresslevel tot het productgebruik thuis. Ik luister naar je wensen en zo bepalen we wat er nodig is om het beste resultaat te behalen. Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde; ieder moment vraagt om een specifieke aanpak. Maar één ding geldt steeds weer: met deze complete behandeling sta je nooit voor verrassingen én is het resultaat gegarandeerd.

Stappenplan

 1. Kies de tijdsduur; 90 of 105 minuten
 2. Ervaar de vakkundige behandeling
 3. Geniet van het resultaat!

Geen verrassingen

Met een gezichtsbehandeling op maat kom je nooit voor verrassingen te staan. Jij bepaalt zelf de tijdsduur. Je geeft aan wat je wensen zijn en de behandeling wordt op maat voor je samengesteld. Ligt de focus deze keer op je rimpels? Wil je meer aandacht besteden aan je ogen, hals of decolleté? Heb je last van een gevoelige, droge huid? Of ben je toe aan een ontspannende behandeling in combinatie met het ontharen of verven van je wenkbrauwen? Het is allemaal mogelijk zonder bijkomende kosten; zolang je het voor aanvang van de behandeling aangeeft.

Wat is er allemaal mogelijk?

In een gezichtsbehandeling op maat zit standaard:

 • huidanalyse
 • oppervlakte reiniging en peeling ( plus minus 15 min. )
 • verwijderen van onzuiverheden ( 5 tot 30 min. )

De overige beschikbare tijd kan ingevuld worden met:

 • ontharen of verven van de wenkbrauwen
 • een ontspanningsmassage, hoofdhuidmassage, armmassage of lymfedrainage massage
 • een bindweefselmassage
 • een masker afgestemd op jouw huid
 • of alle boven genoemde combinaties. Hoe langer de tijdsduur, hoe meer handelingen er verricht kunnen worden, hoe beter het resultaat zal zijn.

Wat kosten de gezichtsbehandelingen op maat?

 • 90 minuten € 145,-
 • 105 minuten € 160,-

Wil jij een gezichtsbehandeling speciaal voor jouw huid gemaakt?