Bindweefselmassages

Bij Natuurlijk Mooi verjongen we je gezicht en verbeteren we je huid op een natuurlijke en gezonde manier. We kiezen niet voor plaatselijke inspuitingen zoals botox of fillers, maar we zetten de huid zelf aan het werk. Hierdoor is  het resultaat duurzaam. Door een bindweefselmassage ga je er op een natuurlijke en gezonde manier jonger uitzien.

Natural Facelifting en de Transformage Massage

Bij de Natural Facelifting en de Transformage Massage werken we op het bot- spier- en bindweefsel van de huid. Hierdoor verminderen de rimpels, wordt je huid steviger en ga je er op een natuurlijke manier jonger uitzien. Ook wordt de structuur en het vocht gehalte van je huid verbetert. Deze massages zijn echte workouts voor je huid. Je gaat er jonger en frisser uitzien. De verschillende technieken worden aangepast op de behoefte van je huid.

De Natural Facelifting en de Transformage Massage werken allebei op het verminderen van rimpels en het verstevigen en liften van de huid. Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid ligt aan je huidtype en je voorkeur. Wil je advies? Boek dan de kennismakingsbehandeling.

Wil je bij de bindweefselmassage een peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, suikeren en een masker? Boek er dan een Organic Touch Treatment bij.