Bioskinjetting

Zie jij alleen nog maar je rimpels als je in de spiegel kijkt?
Stoor jij je aan je frons tussen je wenkbrauwen of de rimpels langs je mond?

Wil je daar wat aan doen maar kies je liever niet voor botox of fillers? Groot gelijk!
Neem geen risico en ga voor een veilige en natuurlijke oplossing, met Bioskinjetting kan dat.

Hoe werkt de Bioskinjetting behandeling?

Bioskinjetting is een 100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen zichtbaar worden verminderd. Het is een natuurlijk alternatief voor botox en fillers. De Bioskinjetting behandeling is gebaseerd op het regeneratievermogen van de huid. Met een naaldje net onder de rimpel maak ik een klein krasje. De huid reageert hierop door de rimpel op te vullen met nieuw collageen. Er wordt dus niks ingespoten. Na de behandeling ziet de rimpel eruit als een rood streepje. Dit rode streepje verdwijnt binnen enkele dagen en kan gecamoufleerd worden zodat het niet storend is.

De voordelen van Bioskinjetting zijn?

  • geen inspuitingen of operatie
  • natuurlijk en langdurig resultaat
  • geen botox of andere gifstoffen.
  • niet pijnlijk
  • een geleidelijk en natuurlijk resultaat
  • geen risico op allergie
  • kan gecombineerd worden met andere behandelingen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van je leeftijd, leefgewoonten, de diepte van de rimpels en de ondersteunende producten die je thuis gebruikt. De rimpels worden stapsgewijs minder diep doordat de huid zelf tot vorming van nieuw collageen wordt aangezet. Jonge mensen, met beginnende rimpeltjes hebben twee of drie behandelingen nodig. Vanaf ongeveer 40 jaar adviseer ik een kuur van 5 tot 7 behandelingen. De behandelingen worden om de 2 weken uitgevoerd. Na de kuur is er een rustpauze van 2 maanden. Tijdens de rustfase blijft de huid nog actief en vullen de rimpels verder op.

Welke rimpels kunnen behandeld worden?

Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus- lippenlijn.

Is de Bioskinjetting behandeling pijnlijk?

Nee, er wordt eerst een voorbereidende verdovende crème op de huid gebracht. De behandeling is daardoor niet pijnlijk om te ondergaan.

Prijs van de Bioskinjetting behandeling

Enkele rimpels, maximaal 30 minuten: € 100,-
Een zone, maximaal 60 minuten: € 200,-