Beste schoonheidsspecialist 2022 regio zuid

De vakjury over mij:

"Ine is een specialiste met een mooi en goed uitgewerkt concept dat overal binnen het bedrijf terug te vinden is. Ze maakt duidelijke keuzes die passen binnen het holistische concept van huid en welzijn. Deze specialiste valt op door haar intrinsieke betrokkenheid bij haar visie op het vak. Daardoor blijft ze met vlag en wimpel overeind in de actuele markt waar 'natuurlijk' veelal als marketingtool wordt ingezet. Ine heeft zich daarmee neergezet als een onderscheidende vakspecialist pur sang."

 Op zondagavond 24 april heb ik de Beauty Award gewonnen voor “Beste Schoonheidsspecialist 2022 regio zuid”. Met deze felbegeerde vakprijs behoor ik tot dé top van mijn vakgebied.

Het is een bevestiging dat je moet doen wat je hart je ingeeft. Ik ben een gevoelsmens, intuïtief en ik hou van mensen. Ik werk graag met mijn handen en het voelen en aanraken van de huid vind ik essentieel. Mijn salon onderscheidt zich door een holistische benadering met volle aandacht voor jouw huid én welzijn.

Met respect voor de totale mens en natuur ben ik gespecialiseerd in biologische huidverbetering en huidverjonging. Ik help vrouwen op een gezonde, natuurlijke en duurzame manier hun huid te verbeteren en te verjongen. Botox, fillers of synthetische ingrediënten komen in mijn salon dan ook niet voor.

Ik hou van mensen zoals ze echt zijn, dan vind ik ze het mooist. Het is oké om te zien dat je ouder wordt. In mijn salon help ik je naar een mooie, frisse en vitale huid. Je rimpels worden verzacht, de vermoeidheid is uit je huid. Geen quick fix maar duurzame huidverbetering. Zodat je je weer mooi voelt zoals je bent. Een krachtige vrouw vol zelfvertrouwen.

Ine Peters