Schoonheidsspecialist Ine

Als voormalig verpleegkundige ben ik altijd al bezig geweest met gezondheid en verzorging. Vanaf 1997 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2015 gespecialiseerd in biologische huidverbetering en huidverjonging.

Het is mijn doel om jou er zichtbaar jonger en mooier uit te laten zien op een natuurlijke en gezonde manier. Je weer met plezier in de spiegel te laten kijken. Wanneer jij tevreden bent over hoe je er uitziet, voel je je goed en krachtig en haal je het beste uit jezelf. Inmiddels heb ik al veel vrouwen mogen helpen. Vrouwen die weer zelfvertrouwen hebben gekregen en weer goed in hun vel zitten. Daar doe ik het voor.

Voeding voor je huid

Als schoonheidsspecialiste wil ik het beste voor jouw huid. Ik geloof sterk in het motto: “wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten”. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen naar de ingrediënten van verzorgingsproducten. Synthetische stoffen zoals parabenen, minerale olie en siliconen, geven meer schade aan je huid dan dat het je huid verzorgt. Ook botox en fillers zijn, naast dat ze rigoureus zijn en voor complicaties kunnen zorgen, geen gezonde ingrepen.

Missie

Zelf heb ik ervaren hoe het is om blijvende schade te ondervinden van permanente fillers. Gedreven om het anders te doen heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier. 

Met mijn groene salon wil ik laten zien dat er veilige en gezonde alternatieven zijn om er goed en jong uit te blijven zien. Het resultaat is mooier, natuurlijker en nog duurzamer ook.

Ben jij niet meer tevreden over je uiterlijk?
Wil jij op een natuurlijke en gezonde manier je huid verbeteren?

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsbehandeling.

In mijn professionele salon geef ik je een deskundig en eerlijk advies.

 

Ine Peters