Behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging

Natuurlijk Mooi is gespecialiseerd in het verjongen van je gezicht en het verbeteren van je huid op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier. Of je nu je rimpels wilt verminderen, je gezicht wilt verstevigen of je huid in een goede conditie wilt brengen; het is allemaal mogelijk op een natuurlijke manier zonder botox of fillers.

Overzicht behandelingen

Kennismakingsbehandeling

De kennismakingsbehandeling is de eerste afspraak. In deze behandeling bespreken we je wensen en krijg je een huidanalyse. Daarna krijg je een klein gedeelte van de behandeling die geschikt is voor jouw huid. Deze behandeling is afgestemd op jouw wensen. Zo kun je meteen ervaren hoe de behandeling aanvoelt en wat voor resultaat je kan verwachten. Daarna krijg je advies en weet je precies hoe we jouw huid op een natuurlijke en gezonde manier kunnen verbeteren.

 

Organic Touch Treatment

Onze gezichtsbehandeling noemen we een Organic Touch Treatment. Een Organic Touch Treatment is zoveel meer dan een traditionele gezichtsbehandeling. Met de pure producten van Éminence Organic en rustige diepe massages worden verklevingen en verhardingen in het spier- en bindweefsel opgelost. Hierdoor verbetert de gehele conditie van je huid.


Bindweefselmassages

Met een bindweefselmassage worden de rimpels vermindert en de huid verstevigd en gelift. Ook wordt de structuur en het vochtgehalte van je huid verbeterd. Deze massages zijn echte workouts voor je huid. Je gaat er jonger en frisser van uitzien.

Natural Face Lifting

Transformage Massage

Bindweefsel Boost

Bioskinjetting

Met de Bioskinjetting behandeling pakken we op biologische wijze plaatselijke rimpels aan. Op het voorhoofd, rond je ogen, wangen en rondom je mond. Het is een natuurlijk alternatief voor botox of fillers.

SkinPen phoenixclics

Microneedling

Met de SkinPen microneedling behandeling wordt de huid in de diepte vernieuwd. Het resultaat is een algehele verbetering van de huid.

Weet je niet welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid?
Boek dan een gratis kennismakingsbehandeling
of bel 06 11 190 108

Ik geef je graag advies