Laviesage

Geconcentreerde voeding voor de huid

Nutricosmetics van Laviesage zorgen voor een langdurige, mooie en gezonde huid van binnenuit. Het zijn geconcentreerde beautysupplementen die de huid verbeteren, verjongen en verzorgen. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om huidproblemen op te lossen.

Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine. En ze zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

De huidkwaliteit neemt na het 25ste levensjaar langzaam af. Met nutricosmetics zorg je dat je huid van binnenuit duurzaam verbeterd wordt. Daarmee kan je huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en ervoor zorgen dat jij goed in je vel zit.

Nutricosmetics ondersteunen de behandeling in de salon. Ze leveren de bouwstoffen die vaak niet meer aanwezig zijn. Je krijgt een langer en mooier resultaat van de behandelingen. Daarnaast voel je je vaak beter omdat nutricosmetics ook je gezondheid ondersteunen. Nutricosmetics bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn volkomen veilig.

Waarom zijn nutricosmetics belangrijk voor de huid?

Onze huid verzorgen is belangrijk, dat weten we allemaal.
We weten inmiddels ook dat alleen smeren niet genoeg is om je huid te verbeteren. Eet je gezond, beweeg je regelmatig en zorg je voor voldoende ontspanning? Dan heb je de beste basis voor een mooie en gezonde huid.

Wat veel mensen niet weten is dat de voeding van tegenwoordig lang niet meer zoveel voedingsstoffen bevat als vroeger. Door onder andere intensieve landbouw, luchtvervuiling, te snelle kweek, langdurige opslag en transport is de voedingswaarde van groente en fruit flink gedaald.
En de huid is een sluitpost omdat alle voedingsstoffen eerst naar de organen en spieren gaan.

Als onze huid niet voldoende voedingsstoffen via de voeding binnen krijgt moet dit extra aangevuld worden in de vorm van beautysupplementen. Want onze huid heeft het wel nodig. En zéker als je een huidprobleem hebt of als je er zo lang mogelijk goed uit wil blijven zien.

Want naarmate we ouder worden maakt het lichaam minder bouwstoffen aan. Je huid gaat droger en trekkerig aanvoelen, de spankracht wordt minder en lijntjes en rimpels worden zichtbaar.
De nutricosmetics van Laviesage vullen deze tekorten aan. Het zijn hoog gedoseerde bouwstoffen om je huid van binnenuit te verbeteren.

Door huidverbetering of huidproblemen aan te pakken van twee kanten, zowel de binnen- als de buitenkant, komen we tot een duurzaam en mooi resultaat.

Wil jij je huid verbeteren met de nutricosmetics van LavieSage of vrijblijvend advies?
Maak een afspraak voor meer informatie.