eminence-organics-best-sellers

Éminence Organic

De producten van Éminence Organic zijn puur, gezond en zitten vol met actieve ingrediënten die écht goed zijn voor je huid. Ze bevatten fruit, groenten, kruiden en planten. En, er zit geen water in en dat is uniek!

Éminence Organic heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder natuurlijke peelings. Peelings om de huid te verjongen, maar ook om huidproblemen op te lossen. Ze zijn effectief zonder de huid te beschadigen. De producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor anti-aging en huidproblemen. Ze zijn makkelijk in gebruik, geven beleving en meteen resultaat. Éminence Organic wordt al 11 jaar op rij gekozen tot het beste Organic Skincare merk. 

Celebrity love

Meghan Markle, Vanessa Williams, Victoria Beckham, Alicia Keys, Cameron Diaz, Madonna, Ariane Grande en Lady Gaga zijn enkele fans van de producten van Éminence Organic.

Goed voor de huid én goed voor de wereld

Het verhaal van Éminence Organic is er een met een duidelijke missie, of liever gezegd een belofte. De president van Éminence Organic is in zijn kinderjaren geconfronteerd met leukemie. Zijn ouders gaven hem de beste biologische en gezonde voeding, omdat ze geloofden dat gezond voedsel bij zou dragen aan het herstel van zijn ziekte. Dankbaar dat hij dit heeft overleefd is daar de basis gelegd voor de gezonde producten en zo ontstond zijn missie. Met zijn broer verhuisden ze naar Vancouver en starten ze een gezond Skincare merk. Ze streven niet alleen naar een gezonde huid; ze dromen van een gezonde planeet. 

  • Voor elk verkocht product wordt een boom geplant.
  • Met de Kids Foundation verzorgen ze dagelijks gezonde maaltijden voor zieke kinderen.
  • Ze geven financiële ondersteuning aan kankeronderzoek.
  • De gecertificeerde Éminence Organic Farm voldoet aan alle eisen om biologische en biodynamische ingrediënten te laten groeien. De farms worden aangedreven door zon- en windenergie. De grond wordt bemest met natuurlijke compost. Het planten en oogsten wordt handmatig uitgevoerd om de CO2 uitstoot te verminderen.
  • De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
  • De inkt is van plantaardig materiaal.
  • Ze zijn  voortdurend op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wil jij je huid op een gezonde manier verbeteren met producten die echt werken? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsbehandeling.