Verminder je rimpels door een massage

Stoor jij je aan de rimpels op je gezicht? Of zijn je wangen gaan hangen? Wil jij op een natuurlijke manier je huid verbeteren? Verminder dan je rimpels door een massage.

De bindweefsel massage is over het algemeen wel bekend. Maar deze behandelingen masseren ook het spier- en botweefsel.

Bijna iedereen doet wel aan sport. Je traint je spieren om er strak en fit uit te blijven zien. Je kunt ook je gezichtsspieren trainen. Gezichtsspieren verslappen ook waardoor je huid gaat hangen. Door het spierweefsel en het bindweefsel intensief te masseren maakt je lichaam collageen en elastinevezels aan. Die zorgen voor jeugdige, stevige huid met minder rimpels.

Hoe gaan de behandelingen in zijn werk?

Er zijn twee behandelingen. De Natural Face Lifting en de Transformage Massage.

De Natural Face Lifting wordt geheel met de handen uitgevoerd en masseert het bindweefsel, spier- en botweefsel.

  • De bindweefselmassage wordt uitgevoerd door stevige knijp en roltechnieken in de diepere huidlaag. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur worden gestimuleerd. Hyaluronzuur houdt het vocht vast in de huid. Collageen en elastine zorgen voor een stevige huid zonder rimpels.
  • Het spierweefsel wordt geactiveerd door trekbewegingen op de huid.
  • Het botweefsel wordt getriggerd door stevige druk uit te oefenen op de botten bv op het jukbeen.

 

De Transformage Massage is opgedeeld in drie fases:

  • De deep tisseu pressuur: in deze fase wordt het bot- en spierweefsel behandeld zoals bovenstaand.
  • De bindweefselmassage wordt bij deze behandeling gedaan met cups i.p.v. met de handen.
  • lymfedrainage massage: de afvalstoffen die vrij zijn gekomen worden door deze zachte massage afgevoerd.

Beide behandelingen hebben hetzelfde resultaat. Het ligt aan je huidconditie en wat je zelf het prettigste vind, welke behandeling het meest geschikt is voor je.

Hoe vaak moet je een behandeling doen?

Dat ligt aan de conditie van je huid. Je kunt deze behandelingen laten doen als je al rimpels en een verslapte huid hebt. Maar ook als je nog jong bent. Door je gezicht intensief te laten masseren voorkom je verklevingen in het onderhuids bindweefsel. Verklevingen worden later rimpels. Het beste is om te starten met een kuur. Door een kuur ga je de achterstand weg werken en je huid op topniveau brengen.

Niet voor watjes?

Klopt. Niet voor watjes en tere poppetjes. De behandeling kan zeker de eerste keer gevoelig zijn. Hoe de behandeling ervaren wordt is per persoon verschillend. Je voelt dat er gewerkt wordt aan je huid. Veel mensen vinden dat prettig. Je huid voelt stevig aan na de behandeling. Je kunt een beetje een beurs gevoel hebben als je aan je gezicht komt. Bij de Transformage Massage heb je kans op kleine puntbloedinkjes. De huid ziet na de behandeling rood als een gezonde blos.

Is het de moeite waard?

Zeker! Je huid ziet er na een kuur jaren jonger uit. Jeugdiger, frisser, steviger en met minder rimpels. Ook je onderkin wordt minder. Je krijgt weer wangen en een stevigere kaaklijn. En, je ogen staan verder open.

En dat allemaal door een massage.