Detoxen voor een mooiere huid?

Detoxen voor een mooiere huid? Ja zeker, smeren alleen is niet genoeg. Een mooie huid ontstaat van binnenuit. Heb je een huidprobleem zoals eczeem, rosacea of acne? Heb je last van je darmen? Ben je vaak moe of heb je weinig energie? Wil jij je gezond en fit voelen? Ga dan detoxen. Je voelt je als herboren.

 

Detoxen is het ontgiften van je lichaam. Een reinigingskuur voor lichaam en geest. Detoxen is goed omdat je lichaam heel wat gifstoffen te verwerken heeft. Denk maar eens aan luchtverontreiniging, voedsel, chemische toevoegingen, alcohol, medicatie etc. Maar niet alleen externe factoren spelen een rol bij het ontstaan van toxinen. Periodes van stress kunnen ook een zware belasting voor ons zijn. De lever verwerkt al die afvalstoffen die vervolgens via de natuurlijke weg het lichaam weer verlaten.

 

Door te detoxen ondersteun je je lichaam bij dit proces. Het voedsel wordt weer beter opgenomen. De spijsvertering verbeterd en je krijgt een snellere verbranding. Ook de doorbloeding wordt beter waardoor je huid er frisser uit gaat zien. Heb je last van een gevoelige rode huid, eczeem of acne? Dan doet een detoxkuur wonderen. De huid ziet er na een detoxkuur veel rustiger uit. Ontstekingen en roodheid worden minder. De huid is schoner, beter gehydrateerd en ziet er zacht en mooier uit.

Je beter voelen en er beter uitzien in 11 dagen

Denk je aan detoxen dan denk je misschien aan een strenge sapkuur. Maar dat is niet zo. Het Cleanse & Revitalise programma van Laviesage is een milde 11 daagse kuur. De kuur is opgebouwd uit 3 fases, waardoor je minder ongemakken zoals hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

Tijdens het detoxen eet je veel groenten, fruit, smoothies, salades en soepen. De kuur richt zich uitsluitend op pure en gezonde voeding, dus geen shakes e.d. met kunstmatige toevoegingen.

Daarbij wordt je lichaam ondersteund met voedingssupplementen met een reinigende en ontgiftende werking. Maar ook met mineralen, vitamines en anti-oxidanten, zodat je geen voedingsstoffen tekort komt en geen klachten krijgt.

In de Cleanse & Revitalise box zit een dag- tot dag stappenplan, voedingstips, dagmenu`s en heerlijke recepten. Tijdens de detoxkuur kun je gewoon werken en sporten.

De voordelen:

  • Je voelt je fit en gezond
  • Meer energie
  • Een mooie, schone en zachte huid
  • Huidproblemen verminderen
  • Je valt een paar kilootjes af
  • Overgangsklachten verminderen
  • Je slaapt beter
  • Een goede opstap naar een gezondere levensstijl

 

Al zijn er nog zo veel voordelen, toch is het belangrijk te weten dat het niet voor iedereen geschikt is. Detoxen wordt afgeraden bij kanker, diabetes type 1, zwangerschap, borstvoeding, acute infecties, aandoeningen aan hart, lever en nieren, een traag werkende schildklier en bij psychiatrische aandoeningen.

 

Wil jij een mooiere huid? Je fit en gezond voelen? Ga dan detoxen. Je voelt je als herboren.

Tijdens het detoxen wordt je ondersteund door schoonheidssalon Natuurlijk mooi.