Facelift treatment

Stoor jij je het meest aan de onderkant van je gezicht?

Stoor jij je het meest aan de onderkant van je gezicht?

Dan heb ik goed nieuws! We hebben een nieuwe massagetechniek geleerd die meteen zorgt voor volle wangen. Het is de Buccal Massage. De Buccal Massage voeren we uit vanuit de binnenkant van je mond. Ja, dat klinkt gek en misschien ook een beetje vies. Maar wij dragen handschoenen en vinden het heerlijk om deze massage te doen vanwege het geweldige resultaat.

De Buccal Massage is geschikt voor jouw huid als je je stoort aan:

 • hangende wangen
 • rimpels op je boven lip en wangen
 • een scherpe neus-lippen-lijn
 • hamsterwangen
 • spanning in je kaken door bijvoorbeeld knarsetanden
 • of als je je huid in een goede conditie wil houden

Wat is een Buccal Massage

De Buccal Massage is een huidverbeterende massagetechniek die is overgewaaid uit Amerika. Celebrities zoals Meghan Markle, JLO en Kate Moss zijn fan door het onmiddellijke liftende resultaat. Buccal betekent wang en deze massage richt zich op de spieren rond de mond en wangen. In het kaakgebied wordt veel spanning opgeslagen. Het hebben van stijve spieren in het gezicht kan leiden tot een afname van collageen. Hierdoor ontstaat vroegtijdige huidveroudering. Door de spieren los te masseren kan er weer zuurstof en voeding naar de cellen en wordt de aanmaak van collageen en hyaluronzuur weer op gang gebracht. Het resultaat is een gezonde goed doorbloede huid met volume.

De Behandeling

Met handschoenen aan gaan we met één of twee vingers in je mond. Vanuit de binnenkant van de mond kunnen we veel beter en intensiever masseren. Ook voelen we de verklevingen beter. We masseren de wangspieren waardoor er meteen meer volume en een lift van de wangen en jukbeenderen te zien is. De spanningen in de kaken worden opgelost waardoor je meer ruimte in je mond ervaart. Dat geeft echt een hele verlichting. We werken goed op de rimpels rond de mond en verminderen de hamsterwangen. We kijken naar de symmetrie van je gezicht en passen de massage hierop aan.

Het resultaat

 • onmiddellijke lift van de wangen en jukbeenderen
 • meer volume
 • vermindering van de hamsterwangen
 • strakkere kaaklijn
 • een voller gezicht
 • vermindering van de rimpels op de lippen, wangen en de neus-lippen-lijn
 • meer ruimte en ontspanning in de mond en kaken

De Buccal Power Boost

Wij zien al zulke mooie resultaten van de Buccal Massage dat we jou hier ook blij mee willen maken. Daarom hebben we een kuur van vijf behandelingen gemaakt waardoor je een langdurig en duurzaam resultaat krijgt. We gaan de Buccal Massage combineren met een bindweefselmassage zodat we heel je gezicht een boost geven. Elke behandeling duurt 45 minuten en je komt elke week voor een behandeling. We beginnen meteen met masseren en sluiten de massage af met een lotion, serum en een dagcrème.

Stoor jij je het meest aan de onderkant van je gezicht? Wil jij deze nieuwe massagetechniek proberen? Boek dan de Buccal Power Boost.

Aanbieding kuur van vijf behandelingen: € 295,-