Heb jij moeite met ouder worden?

Voor mij is mijn uiterlijk erg belangrijk. Je weet dat het eigenlijk niet zo belangrijk mag zijn, of tenminste, dat er vele belangrijkere dingen zijn zoals je gezondheid en noem maar op. Maar toch, als ik er niet goed uitzie dan ga ik toch niet zo lekker de dag in.

Ik voel me dan onzeker en dat heeft invloed op mijn werk en mijn omgeving. En eigenlijk mag je het hier niet over hebben. Want je moet blij zijn dat je gezond bent en dat alles goed gaat. Maar stel dat je nou niet tevreden bent over je uiterlijk? Stel dat je alleen nog maar je rimpels ziet? Dat je geconfronteerd wordt met foto`s waar je van schrikt. Het kan confronterend zijn als je ouder wordt. Rimpels, huidverslapping, een doffe, droge en vermoeide huid, dat hoort er allemaal bij. En, je moet het ook accepteren. Maar is dit wel zo?

Jaren geleden was ik ook niet meer tevreden over mijn uiterlijk. Ik heb toen permanente fillers laten zetten in de lijntjes op mijn bovenlip en in mijn neuslippenplooi. Nu zit ik met de gebakken peren. Buiten het feit dat ik een soort van worstje op mijn neuslippenlijn heb, kan ik ook mijn rimpels en verslapping rond mijn mond niet meer behandelen omdat de fillers niet getriggerd mogen worden. Accepteren moet ik ook, en dat blijft soms best wel moeilijk, want mijn uiterlijk is mijn visitekaartje.

Door mijn ervaring met deze fillers ben ik mijn gezonde, natuurlijke salon begonnen. Want natuurlijk moet je accepteren dat je ouder wordt, maar dat wil niet zeggen dat je er oud uit moet zien! Er is echt heel veel dat je kunt doen om je huid te verbeteren. Om het in een gezonde conditie te brengen en te houden, fris en vitaal. Met de natuurlijke behandelingen in onze salon behandelen we heel de huid. Want het zijn niet alleen de rimpels die maken dat je er ouder uitziet. Op een gezonde, natuurlijke en duurzame manier halen we het maximale uit jouw huid. Met effectieve natuurlijke verzorgingsproducten en supplementen lossen we de oorzaak op. En met onze handen geven we jouw huid een intensieve heerlijke boost. Je rimpels verminderen en je huid wordt weer stevig met een mooie frisse glow. Zodat jij weer tevreden bent over je uiterlijk en dat je kunt accepteren dat je ouder wordt.

Is je uiterlijk belangrijk voor jou? Ben jij niet meer tevreden omdat je huid ouder wordt? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsbehandeling. Je krijgt een professioneel advies en je weet daarna precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw huid.