3 Tips om je huid thuis in conditie te houden

Nu je niet meer in de salon terecht kunt voor een intensieve behandeling, wordt het tijd voor een behandeling @ home. Want hoe houd je je huid in conditie tijdens de corona crisis.
Drie tips:

1 INTENSIEF REINIGEN EN VOEDEN MET EEN PEELING EN EEN MASKER

De peeling van Absolution is op basis van amandel, kiezelwier en amarant. Deze milde diep reinigende scrub bevrijdt je huid van onzuiverheden en dode huidcellen waardoor deze heerlijk zacht, schoon en soepel wordt. De milde werking van fruitzuren zoals bosbes, citroen, sinaasappel, suikerriet en esdoorn stimuleren de vernieuwing en de collageenproductie. Na deze oppepper ziet je huid er meteen fris en schoon uit. De producten die je daarna aanbrengt worden veel beter opgenomen.

Bij een behandeling @ home kies je na de peeling voor een masker. Heb je een onzuivere huid met mee-eters, kies dan voor Le Soin Purifiant. Dit biologische gezichtsmasker zuivert, verkleint de poriën en zorgt voor een heldere teint. De ingrediënten zijn witte klei, mate en berkensap. Ook toegevoegd zijn salicylzuur, vitamine A, C, B1, B2 en K, mineralen als zink en koper en essentiële oliën van pepermunt, myrtle en basilicum.

Heb je een trekkerige huid met rimpeltjes? Dan is Le Soin Repulpant het beste masker voor jouw huid. Het is een anti-aging masker dat je huid hydrateert en voedt. Met een hoog gehalte aan vitamines gaat het de afbraak van collageen tegen. Je huid ziet er na het masker weer fris en stralend uit.

2 GEZICHTSGYMNASTIEK VOOR MINDER RIMPELS EN EEN STEVIGE HUID

Nu je geen bindweefselmassage meer in de salon kunt krijgen, is het belangrijk om je huid thuis te stimuleren. Met gezichtsgymnastiek stimuleer je je gezichtsspieren en het bindweefsel van je huid. Daardoor vertraag je het verouderingsproces en blijf je er langer jong uitzien. Met gezichtsgymnastiek wordt de doorbloeding geactiveerd waardoor, er een betere zuurstofopname en afvoer van afvalstoffen is. Door je gezichtsspieren te trainen wordt je huid steviger en zullen je rimpels verminderen. Ik heb een E-book geschreven met 7 eenvoudige oefeningen voor minder rimpels en een stevige huid. Dit E-book kun je gratis downloaden op mijn website.

3 CUPPING: DE WORKOUT VOOR JE HUID

Heb je het al eens ervaren in de salon? Deze intensieve bindweefselmassage met cups? Dan weet je dat het resultaat fantastisch is! Nu kun je thuis ook gaan cuppen met de cups @ home. Zorg ervoor dat je eerst je huid insmeert met een olie of een volle crème. Bijvoorbeeld de Addiction Oil van Absolution. Ga dan met de cups over je huid. Begin rustig met het stimuleren van je huid. Werk in baantjes. Als je heel je gezicht hebt gehad, ga je intensiever met de cups over je huid en blijf je op dezelfde plaats heen en weer gaan. Met het cuppen stimuleer je de huid, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de zuurstofopname verbetert. Het resultaat is een frisse en strakke huid.

De cups zijn verkrijgbaar in een set met twee maten. De kleine voor rond je ogen, mond en fronsrimpels. De iets grotere voor de rest van je gezicht, hals en decolleté.

Wil je de behandeling @ home helemaal goed doen, dan begin je met een peeling, gevolgd door gezichtsgymnastiek of cuppen. Daarna breng je het masker aan. Je zult zien dat de behandeling @ home je huid weer laat stralen en in een goede conditie brengt.